Itu haastoi minut...
Pitäisi 5.
omituista tapaansa paljastaa. Paljastan viisi omituista tapaani.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä,
jotka haastan tekemäänsaman. Heidän tulee myös
kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani
ihmiset tämän merkinnän loppuun ja
käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa
haasteesta ja tästä merkinnästä

Outous 1:
Saatan olla kampaamatta hiuksiani moneen päivään - tää oli Itulla, mutta mua koskee ihan sama...takkupeikko siis...Tosin kiharoita ei niin tartte kampaillakaan.

Outous 2:
Tykkään ruuasta, ihan KAIKESTA ruuasta. Ei ole montaa juttua, mitä suuhuni en voisi pistää. Töissä se on jo legenda; olen todella hyvä esimerkki lapsille. Tähän liittyen pystyn syömään ruokaa myös kokooni nähden aivan uskomattomat määrät. Jäätelöä menee litra kerralla ja suklaata levy...eikä tunnu missään.

Outous 3:
Tykkään itseni rääkkäämisestä. Jos lenkin jälkeen puhe ei kulje ja hiki valuu ja jalat on hapoilla, nii jes!

Outous 4:
Olen kiinnostunut melkein kaikista maailman asioista (politiikkaa lukuunottamatta). Olen kiinnostunut niin paljosta ja niin monesta, ettei aika riitä kaiken läpikäymiseen. Mutta halu on kova.  Ihan sama, onko se historiaa, fysiologiaa, kemiaa tai runoutta. Kaikki käy ja kaikkea pitää kokeilla, ainakin kerran.

Outous 5:
En pysty heittämään MITÄÄN pois (noh, biojätteet ja roskat tietysti). Keräilen pahvilaatikoita, munakennoja, purkkeja, ämpäreitä, kankaita, nappeja, vetoketjuja, leluja, vaatteita, kortteja....Ullakkoni on kamalan näköinen, mutta kun niitä SAATTAA joskus vaikka tarvita....(tai sitten ei).

haastan:? Koulukiireiden takia en juurikaan täällä blogistaniassa seikkaile, joten eipä tule mieleen nyt ketään, jonka haastaisin.