En ole kuollut, eikä maa ole minua nielaissut. Elämä vain on siinä vaiheessa, että päivissä ja viikoissa tunnit loppuvat kesken. Teen työn ohessa 6 viikon harjoittelua, joka päättyy helmikuun puolivälissä näyttötutkintoon. Harjoittelu- ja työpaikan välillä sompaillessa menee mukavasti päivä jos toinenkin, välillä jopa 12 tuntia putkeen. Sitten pitäisi vielä perhekin ottaa jotenkin huomioon. Jostakin on pitänyt tinkiä, ja se on sitten tämä blogistaniassa seikkailu.  Mutta lupaan helmikuussa palata tänne, toivon mukaan entistä ehompana.

Itulta sain tämmöisen, joka kiitosten ja kumarrusten kera lähtee hetimmiten hänelle "paluupostina"!

1204183.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."