tämän päivän lenkki (eilen oli lepopäivä, koska toissapäivänä rasitin itseäni juoksemalla Cooperin) oli hitaampi ja rauhallisempi, keskisyke 150 paikkeilla. Kovin vauhti oli 15km/ ja keskinopeus kai siinä 10km/h paikkeilla. On muuten tosi vaikea rauhoittaa tahtia, kun koirat haluaisivat päästä koko ajan täysillä eteenpäin ;-). Ehkäpä siinä on syy siihen, että mittarin lukemien mukaan olen treenannut liian kovaa. Pääsen helpommalla, kun laitan töppöstä toisen eteen. Paljon vaikeampaa on jarruttaa karvaista kasivetoista ;-) Se kun käy selän päälle - juoksuasennosta tulee jarrutellessa takakenoinen ja koirien paino osuu selkää vyötärön korkeudelle. Ei siis mikään selkäystävällien laji - väärin tehtynä siis.

Noh, nyt voin taas hyvällä omallatunnolla napsia suklaata - mikäli lapset ovat sitä minulle jättäneet...
1164885.jpg
-Eeva
ps. nyt menen lukemaan. Lainasin koulutehtävää varten kirjan (Conny Palmkvist: En päästä sinua), sillä meillä on tehtävänä kirjoittaa kaunokirjallisuuden perusteella kuoleman ja sairastumisen kriisistä essee. Laitan kirja-arvostelun tänne, kun olen valmis. Alkusivujen perusteella pystyn kirjan tekstin allekirjoittamaan aika hyvin, itsekin syöpää vierestä katsoneena.
ps2. Tuli mukavampaakin katseltavaa postilaatikkoon: uusi Moda, jonka neuleohjeet näyttävät varsin houkuttelevilta. Kunpa vain olisi aikaa enemmän...